Παγκράτι: Η πιο ανερχόμενη περιοχή του κέντρου | Ellika Real Estate Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Παγκράτι: Η πιο ανερχόμενη περιοχή του κέντρου | Ellika Real Estate

  • Αθηνά Ραμπότα | Real estate agent - Athens City Center | 16/06/2023 | 3 λεπτά
pagkrati-athens

Το Παγκράτι είναι μία από τις πιο ιδιαίτερες και cool γειτονιές της Αθήνας αλλά και του κόσμου, όπως ψηφίστηκε άλλωστε από το περιοδικό Time Out.

Που βρίσκεται;

Το Παγκράτι είναι μια από τις πιο κεντρικές  περιοχές της Αθήνας και είναι εύκολα προσβάσιμο με τα Μ.Μ.Μ. Ο πιο κοντινός σταθμός του μετρό, είναι ο σταθμός του Ευαγγελισμού, όπου με λίγα λεπτά περπάτημα μπορείς να βρεθείς στο κέντρο του Παγκρατίου.

Τι μπορείς να κάνεις στο Παγκράτι;

Το Παγκράτι, τα τελευταία χρόνια έχει αναβαθμιστεί αρκετά και μπορείς να βρεις από underground στέκια με ethnic φαγητό, μέχρι υπέροχα urban μπαράκια με δροσερά cocktail για να απολάυσεις την έξοδο σου. Αν πάλι είσαι πιο χαλαρός τύπος, μπορείς να απολαύσεις την μπύρα σου, στις κυριολεκτικά δεκάδες πλατείες της περιοχής.

Μπορεί το Παγκράτι να είναι γνωστό για τα εμπορικά, την διασκέδαση και την νυχτερινή του ζωή, αλλά έχει επίσης επιλογές για όσους αγαπάνε το περπάτημα ή το jogging, όπως το Άλσος Παγκρατίου που κανείς δε λέει να χτενιστεί, τον ιδιαίτερο λόφο του Αρδηττού και τον μοναδικό εθνικό κήπο.

Είναι κατάλληλο για επένδυση;

Η αγορά ακινήτου στο Παγκράτι μπορεί να αποτελέσει μια επενδυτική ευκαιρία για όσους επιθυμούν να επενδύσουν σε ακίνητα. Το Παγκράτι, έχει δείξει σταθερή ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια και επομένως μπορεί να αποτελέσει μια καλή επένδυση για το μέλλον.

Όπως βλέπουμε, η αξία των ακινήτων στο Παγκράτι αυξάνεται σταθερά καθώς η περιοχή εξελίσσεται και γίνεται όλο και πιο δημοφιλής μεταξύ των κατοίκων και των επισκεπτών.

Αν και εσύ θέλεις να ζήσεις στο Παγκράτι, η ομάδα του Εllika προτείνει 4 μοναδικές ευκαιρίες για αγορά σπιτιού στα Εξάρχεια.


1. Διαμέρισμα στο Παγκράτι 107 τ.μ. | Κωδ: 101698

 


Εξαιρετικό διαμέρισμα 107 τ.μ., στον 3ο όροφο καλοδιατηρημένης γωνιακής πολυκατοικίας του 1970, διαθέτει 2 μεγάλα υπνοδωμάτια, άνετο σαλόνι, ανεξάρτητη κουζίνα, μπάνιο, w/c. Βρίσκεται σε άριστη θέση, 3’ με τα πόδια από την πλατεία προσκόπων, 2’ από την όαση του άλσους Παγκρατίου, 10’ από το Καλλιμάρμαρο στάδιο και τον εθνικό κήπο, στην ποιο ζωντανή γειτονιά του κέντρου.


2. Διαμέρισμα στο Παγκράτι 62τ.μ. | Κωδ: 101337

 


Γωνιακό διαμέρισμα 62 τ.μ., υπερυψωμένο ισόγειο σε μικρή οικοδομή κατασκευής του 1965, σε μια τυπική γειτονιά του κέντρου, μέσα στην αγορά και δίπλα στα μέσα μαζικής μεταφοράς, η ανακαίνιση που έγινε το 2020 περιλαμβάνει την ηλεκτρική-υδραυλική εγκατάσταση , τα πατώματα, την κουζίνα, τα μπάνια και τα εξωτερικά κουφώματα. Είναι κατάλληλο για φοιτητές και για εκμετάλλευση μέσω βραχυχρόνιας μίσθωσης αλλά και για επαγγελματική χρήση.  


3. Διαμέρισμα στο Παγκράτι 110 τ.μ. | Κωδ: 101206


101206a    101206


Φωτεινό διαμέρισμα 110 τ.μ., 1 επίπεδο, 3ος όροφος, έτος κατασκευής 1967,το οποίο χρήζει ανακαίνισης.Διαθέτει2 υ/δ, 2 σαλόνια, μπάνιο, 1 WC, κουζίνα, δωμάτιο υπηρεσίας. Είναι φωτεινό, γωνιακό, με θέρμανση κεντρική φυσικού αερίου, ανελκυστήρα, καινούρια θυροτηλεόραση, πόρτα ασφαλείας. Έχει προνομιακή θέση επί της πλατείας, άμεση πρόσβαση στα μέσα μαζικής μεταφοράς, το νέο μουσείο του ιδρύματος Γουλανδρή, το Καλλιμάρμαρο Στάδιο, τον Εθνικό κήπο, την εμπορική αγορά, Απέχει 15’ από το σταθμό του μετρό Ευαγγελισμός και 20’ από την πλατεία Συντάγματος . 

4. Διαμέρισμα στο Παγκράτι 89 τ.μ. | Κωδ: 101472


101472a    101472ab


Διαμπερές διαμέρισμα 89τ.μ., στον 3ο όροφο πολυκατοικίας κατασκευής του 1981, με πολύ καλή διαρρύθμιση και πρόσφατη ανακαίνιση που περιλαμβάνει την ηλεκτρική και υδραυλική εγκατάσταση, κεραμικά πλακάκια στους χώρους υποδοχής,  το μπάνιο και την κουζίνα. Βρίσκεται σε κεντρική θέση σε μια τυπική γειτονιά του Παγκρατίου με άμεση πρόσβαση στην αγορά και στα μέσα μαζικής μεταφοράς. 
 

Διαβάστε επίσης

parthenon-ellika-realestate Νέα της Αγοράς

18/09/2023

Ελληνική κτηματαγορά : Σεπτέμβριος 2023 | Ellika Real Estate

Ο Αύγουστος, αν και θεωρείται από πολλούς ως ένας μήνας ξεκούρασης, υπάρχει ενδιαφέρον στο να δούμε πως περίπου κινήθηκε η κτηματαγορά κατά τη διάρκεια του μήνα.   Πως πήγε η τουριστική...

Διαβάστε περισσότερα
κτηματαγορά-μάιος-2023 Νέα της Αγοράς

02/06/2023

Ελληνική κτηματαγορά: Mάιος 2023 | Ellika Real Estate

Όπως κάθε μήνα έτσι και τώρα, θα προσπαθήσω να καταγράψω τα βασικά σημεία της αγοράς των ακινήτων και να κάνω μια σύντομη παρουσίαση για το πως κινείται η ελληνική κτηματαγορά για το μήνα...

Διαβάστε περισσότερα
ελληνική κτηματαγορά δεκέμβριος 2023. 1 Νέα της Αγοράς

31/12/2023

Πως κινήθηκε η ελληνική κτηματαγορά τον Δεκέμβριο; | Ellika Real Estate

Η ετήσια ανασκόπηση για την ελληνική κτηματαγορά, με στατιστική ανάλυση θα είναι το αντικείμενο ανάλυσης για τον επόμενο μήνα, ωστόσο για τώρα θέλω να σταθώ σε ορισμένα σημεία που προβλημ...

Διαβάστε περισσότερα
ελληνική-κτηματαγορά-2023-ellika Νέα της Αγοράς

26/01/2024

Πως κινήθηκε η ελληνική κτηματαγορά το 2023; | Ellika Real Estate

Παραδοσιακά στην αρχή κάθε έτους ξεκινάμε με έναν απολογισμό για την ελληνική κτηματαγορά για το έτος που μας αποχαιρέτησε. Άλλωστε δεν είναι τυχαία η ελληνική παροιμία που λέει "Αν δεν ξ...

Διαβάστε περισσότερα