Πολιτική Απορρήτου | Ellika.gr Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Το μοναδικό σεμινάριο Real Estate στην Ελλάδα - Μεσίτης Αστικών Συμβάσεων
Ellika Logo σε συνεργασία με
New York College Logo Περισσότερα

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

 

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η εταιρεία  μας με σκοπό την εμπορική της δραστηριότητα έχει δημιουργήσει και διαχειρίζεται τον ιστότοπο www.ellika.gr.

Με το παρόν επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε αναφορικά με την επεξεργασία των προσωπικών  σας δεδομένων κατά τη χρήση του ιστότοπου  ως πελάτης, πιθανός πελάτης, επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου και να σας παράσχουμε πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά σας.

Η εταιρεία μας αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην προστασία της ιδιωτικότητας και της προστασίας των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών/χρηστών και εν γένει των προσώπων τα οποία ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες που παρέχονται ή κάνουν χρήση αυτών. Επισημαίνεται ότι ως δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή προσωπικά δεδομένα νοούνται από την οικεία νομοθεσία (Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων 2016/679/ΕΕ εφεξής ΓΚΠΔ) εκείνες οι πληροφορίες που αφορούν ένα προσδιορισμένο ή – επί τη βάσει κάποιων χαρακτηριστικών – προσδιορίσιμο φυσικό πρόσωπο (υποκείμενο των δεδομένων). Πληροφορίες που αφορούν νομικά πρόσωπα και ομάδες προσώπων ή πληροφορίες στατιστικού χαρακτήρα, από τις οποίες δεν είναι δυνατή η αναγωγή σε προσδιορισμένο ή προσδιορίσιμο φυσικό πρόσωπο, δεν εμπίπτουν σε αυτήν την κατηγορία και εξαιρούνται από το πεδίο εφαρμογής της σχετικής νομοθεσίας.

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι απολύτως συμβατή με τον ΓΚΠΔ και την Ελληνική Νομοθεσία (Ν.4624/2019 )και αποσκοπεί στο να σας ενημερώσει σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από εσάς κατά την επίσκεψή σας στον ιστοτόπό μας.

Αλλαγές στην Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Η εταιρεία μας μπορεί να τροποποιήσει την παρούσα Πολιτική στο πλαίσιο της εκάστοτε ισχύουσας νομοθεσίας, οποτεδήποτε και χωρίς προειδοποίηση, ανακοινώνοντας οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση με σαφή και πρόδηλο τρόπο μέσω της ιστοσελίδας της.

Με την πλοήγηση και χρήση του ιστότοπου www.ellika.gr, οι επισκέπτες/χρήστες αναγνωρίζουν ότι έχουν διαβάσει, κατανοήσει και ανεπιφύλακτα αποδεχθεί την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Εμπιστευτικότητα και ασφάλεια

Η ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων σας είναι για μας δέσμευση. Για να το πετύχουμε αυτό, εφαρμόζουμε όλα τα σύγχρονα και κατάλληλα για τους σκοπούς της επεξεργασίας τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, την ανταπόκριση και επάρκεια των οποίων ελέγχουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Ποια είναι τα δικαιώματα σας;

Τα δικαιώματά σας σε σχέση με την επεξεργασία δεδομένων που σας αφορούν περιλαμβάνουν:

Πρόσβαση στα δεδομένα σας. Οποτεδήποτε μας το ζητήσετε, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα σας που τηρεί η Εταιρεία επικοινωνώντας με τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο info@ellika.gr

Δικαίωμα διόρθωσης. Οποτεδήποτε θελήσετε μπορείτε να διορθώσετε, συμπληρώσετε και να επικαιροποιήσετε τα προσωπικά δεδομένα σας που τηρεί η Εταιρεία επικοινωνώντας με τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο. info@ellika.gr

Δικαίωμα διαγραφής. Εφόσον το επιθυμείτε μπορείτε να μας ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών δεδομένων σας που τηρεί η Εταιρεία επικοινωνώντας με τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο info@ellika.gr

Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας και εναντίωσης. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων σας ή να εναντιωθείτε σε αυτήν και να ζητήσετε τη διακοπή της επικοινωνώντας με τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο info@ellika.gr

Υπεύθυνος επεξεργασίας:

Υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων για τις ανάγκες λειτουργίας και τους σκοπούς του παρόντος ιστοτόπου είναι  η εταιρεία μας ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΞΑΡΛΗΣ ΙΚΕ.

Επικοινωνία (DPO):

Έχουμε ορίσει υπεύθυνο προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (“DPO”) ο οποίος αναλαμβάνει την ευθύνη για τη διαχείριση των ζητημάτων που τίθενται αναφορικά με την παρούσα δήλωση. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με την παρούσα, συμπεριλαμβανομένου οποιουδήποτε αιτήματος άσκησης των νομίμων δικαιωμάτων σας, επικοινωνήστε με τον DPO στα εξής στοιχεία επαφής.

Όνομα DPO: Αξαρλής Χρήστος

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@ellika.gr

Ταχυδρομική διεύθυνση: Ηρακλειδών 39 Θησείο

Διατηρείτε  το δικαίωμά σας να υποβάλετε παράπονα ανά πάσα στιγμή στην επιβλέπουσα αρχή της χώρας σας σχετικά με ζητήματα προστασίας δεδομένων. Στην Ελλάδα, αυτή η αρχή είναι η Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και μπορείτε να βρείτε σχετικές λεπτομέρειες μέσω της ακόλουθης σύνδεσης: www.dpa.gr. Θα εκτιμούσαμε ωστόσο αν μας δινόταν η ευκαιρία να διαχειριστούμε τους προβληματισμούς σας πριν προσεγγίσετε την αρχή προστασίας δεδομένων και γι' αυτό παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με μας αρχικά, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επαφής του DPO που αναφέρονται παραπάνω.

Η εταιρεία μας θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθεί σε κάθε σχετικό αίτημά σας εντός τριάντα ημερών από την παραλαβή του. Ωστόσο, σε περίπτωση που λόγω πολυπλοκότητας του αιτήματός σας ή λόγω του όγκου των πληροφοριών δεν είναι δυνατή η ικανοποίηση του αιτήματός σας εντός τριάντα ημερών, η εταιρεία μας δεσμεύεται να σας ενημερώσει μέσα στην παραπάνω προθεσμία για τους λόγους της καθυστέρησης και να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ικανοποίηση του αιτήματός σας το συντομότερο δυνατόν και σε κάθε περίπτωση εντός δύο επιπλέον μηνών.

Κατηγορίες πληροφοριών που συλλέγουμε

Διατηρούμε το δικαίωμα να συλλέγουμε, να επεξεργαζόμαστε, να αποθηκεύουμε και να μεταφέρουμε διαφορετικά είδη δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα για το πρόσωπό σας, τα οποία έχουμε ομαδοποιήσει ως εξής:

-Δεδομένα ταυτότητας που περιλαμβάνουν το όνομα, επώνυμο, γένος, όνομα χρήστη ή παρόμοιο αναγνωριστικό, οικογενειακή κατάσταση, ημερομηνία γέννησης και φύλο.

-Τεχνικά δεδομένα που περιλαμβάνουν τη διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου (IP), στοιχεία εισόδου, τύπο και έκδοση του προγράμματος περιήγησης, ζώνη ώρας και τοποθεσία, τύποι και εκδόσεις πρόσθετων προγράμματος περιήγησης, λειτουργικό σύστημα και πλατφόρμα και άλλη τεχνολογία στις συσκευές που χρησιμοποιείται για να προσπελάσετε αυτόν τον ιστότοπο.

-Δεδομένα χρήσης που περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Πώς συλλέγουμε τις πληροφορίες σας

Συλλέγουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για εσάς κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, όταν εκδηλώνετε ενδιαφέρον για ενοικίαση ή πώληση ενός ακινήτου μέσω του ιστότοπου μας ή όταν μας αναθέτετε την αγορά ή ενοικίαση ενός ή περισσοτέρων ακινήτων σας.

Σκοποί για τους οποίους θα χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα

  • Για την εκτέλεση εντολής ή σύμβασης που ετοιμαζόμαστε να συνάψουμε ή έχουμε ήδη συνάψει με εσάς.
  • Σε περίπτωση που θέλουμε να σας ενημερώσουμε για ακίνητα προς αγορά ή ενοικίαση των οποίων τα χαρακτηριστικά ταιριάζουν στις δικές σας αναζητήσεις
  • Σε περίπτωση που θέλουμε να σας ενημερώσουμε για ευκαιρίες ακινήτων για αγορά ή ενοικίαση.Ειδικότερα για την αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων, διατηρείτε το δικαίωμα να παύσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, επικοινωνώντας μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επαφής που αναφέρονται στην παράγραφο προηγουμένως.
  • Για κάθε περίπτωση για την οποία μας έχετε δώσει τη ρητή συγκατάθεσή σας ή το προβλέπει ο νόμος.

Διατηρούμε το δικαίωμα να επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα για περισσότερους από έναν λόγους ανάλογα με τον συγκεκριμένο σκοπό για τον οποίο χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σε περίπτωση που χρειάζεστε διευκρινίσεις για τον συγκεκριμένο σκοπό στον οποίο βασιζόμαστε ώστε να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα όταν αποσκοπούμε σε περισσότερους από έναν σκοπούς.