Η αγορά ακινήτων στα Βόρεια Προάστια και στο κέντρο της Αθήνας | Ellika.gr Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Η αγορά ακινήτων στα Βόρεια Προάστια και στο κέντρο της Αθήνας

  • Vassilis Asteriadis | Manager of Ellika North | 08/03/2022 | 1 λεπτό
Η αγορά ακινήτων στα Βόρεια Προάστια και στο κέντρο της Αθήνας

Το Ellika Real Estate σε μια ακόμη προσπάθεια του να αναλύσει την αγορά για να βοηθήσει τους πελάτες του απαντά σε ερωτήσεις για την αγορά ακινήτων. Οι έμπειροι συνεργάτες του Ellika Real Estate αναλύουν την αγορά.

Η Αθηνά Ραμπότα αναλύει πως προχωράει η αγορά στις περιοχές του Κολωνακίου, Εξαρχείων και Λυκαβηττού. Εξηγεί για ποιους λόγους είναι πιο ασφαλές να επιλέξεις μεσιτικό γραφείο ως διαμεσολαβητή σε μια αγοροπωλησία, αναλύει με ποια κριτήρια επιλέγει ο κόσμος ένα ακίνητο και άλλες συχνές απορίες. 

 


Η Λάουρα Κοντάρη αναλύει πως προχωράει η αγορά ακίνητων στα Βόρεια Προάστια. Πως διαμορφώνεται η αγορά τα τελευταία χρόνια, γατί η τοποθεσία είναι ένα από τα πιο σημαντικά κριτήρια για την επιλογή ενός ακινήτου και τι διαφοροποιεί το Ellika από τα υπόλοιπα μεσιτικά γραφεία. 

 

Διαβάστε επίσης

κιφισια Οι γειτονιές μας

24/03/2023

Κηφισιά: Εκεί που η κομψότητας της παλιάς Αθήνας συναντάει το αστικό τοπίο

Αν θέλεις να γευτείς την αυθεντική εμπειρία της κομψότητας της παλιάς Αθήνας, πρέπει να κάνεις μια μικρή βόλτα 12 χιλιομέτρων, για να βρεθείς σε μία από τις πιο γραφικές περιοχές των βορε...

Διαβάστε περισσότερα
Κτηματαγορά 2020 Πρωταπριλιάτικο αστείο? Αγορά Ακινήτων

01/04/2020

Κτηματαγορά 2020 Πρωταπριλιάτικο αστείο;

Καθώς η παγκόσμια οικονομία βρίσκεται σε κατάσταση υπoλειτουργίας και προφανώς αυτό έχει επηρεάσει άμεσα την κτηματαγορά, διαβάζω και ακούω διάφορες απόψεις για την επόμενη ημέρα. Μέχρι κ...

Διαβάστε περισσότερα