Ανάθεση | Ellika.gr Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θέλετε να πουλήσετε το ακίνητο σας;

Εάν ψάχνεις να πουλήσεις άμεσα και γρήγορα το ακίνητο σου, εμπιστεύσου το Ellika.

Καταχώρισε το ακίνητό σου

π.χ. Διαμέρισμα, Μονοκατοικία, Γκαράζ, Οικόπεδο κλπ
Διεύθυνση
Πώληση/Ενοικίαση
Συναινώ στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων μου από την εταιρεία ΕLLIKA REAL ESTATE  με σκοπό, δια μέσω των εξειδικευμένων συνεργατών της, την εκτίμηση της αξίας του ακινήτου  μου, την ανταλλαγή πληροφοριών για την πώληση ή ενοικίαση του ακινήτου μου, ή την ανεύρεση ακινήτου προς αγορά ή ενοικίαση και την εν γένει επικοινωνία της μαζί μου για τους παραπάνω σκοπούς, καθώς και για την αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων ή υποδείξεων ευκαιριών μέσω του τηλεφωνικού αριθμού μου ή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου. Για την πολιτική προστασίας δεδομένων που ακολουθεί η εταιρεία ELLIKA, παρακαλώ ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της εταιρείας Πολιτική Απορρήτου.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Πουλήστε το ακίνητο σας στην καλύτερη τιμή

Μοναδικές υπηρεσίες που θα βρεις μόνο στο Ellika Real Estate.

EΜΠΕΙΡΙΑ

EΜΠΕΙΡΙΑ

Ένα από τα χαρακτηριστικά που αντιπροσωπεύουν το Ellika είναι η εμπειρία. Εάν επιθυμείτε να πουλήσετε το ακίνητο σας άμεσα, πρέπει να εμπιστευτείτε την πολυετή πείρα του γραφείου μας καθώς στα 21 χρόνια λειτουργίας του έχει διαμεσολαβήσει σε χιλιάδες μεσιτικές υποθέσεις.

Financing made easy

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Η ικανότητα, οι γνώσεις και η εμπειρία των συνεργατών μας αποτελούν κάποιους από τους βασικότερους παράγοντες που όλοι επιλέγουν Εllika. Οι συνεργάτες μας προσφέρουν αξιόπιστες λύσεις σε κάθε ζήτημα που προκύπτει, βρίσκοντας την πιο συμφέρουσα οδό για κάθε πελάτη μας.

Financing made easy

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΣΗ

Πρωτοπορούμε προσπαθώντας να λύσουμε το τεράστιο γραφειοκρατικό πρόβλημα που παρουσιάζεται σε μια αγοροπωλησία ακίνητου. Η ειδική υπηρεσία της εταιρείας αναλαμβάνει να εκδώσει για τους ιδιοκτήτες όλα τα απαραίτητα έγγραφα που χρειάζονται σ’ ένα συμβόλαιο.

Transparentcy

MARKETING

Ειδικό τμήμα marketing εξασφαλίζει την καλύτερη προώθηση του ακινήτου σας. Διαφημίζουμε ακίνητα σε ελληνικά και ξένα portals, στο Google και στα social media. Επαγγελματίες φωτογράφοι και digital marketer φροντίζουν για τη σωστή ανάδειξη του ακινήτου σας.