Το γραφείο μας

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΚΙΝΗΤΩΝ- ΕΛΛΗ.Κ.Α. είναι ένα σύγχρονο δίκτυο πωλήσεων και διαχείρισης ακινήτων που δραστηριοποιείται στο χώρο από το 2000.

Office Photo 4

Office Photo 1

Office Photo 2

Office Photo 5

Με έδρα την καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας (Θησείο) αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στον τομέα του Real Estate στην Ελλάδα.

Το όραμα του Βασίλη Αξαρλή, ιδρυτή της εταιρείας, ήταν, είναι και θα είναι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΚΙΝΗΤΩΝ να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου ώστε να ανταποκρίνεται απόλυτα στις σύγχρονες απαιτήσεις της κτηματαγοράς και να προσπαθεί με επαγγελματισμό να κάνει πράξη τα όνειρα των ανθρώπων που απευθύνονται σε αυτό.

Office Photo 3

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΚΙΝΗΤΩΝ στελεχωμένο από πολυπληθή ομάδα έμπειρων συνεργατών προσπαθεί πάντα με υπευθυνότητα, εμπειρία και συνέπεια να βρει ολοκληρωμένες λύσεις για θέματα που αφορούν την πώληση, αγορά ή ενοικίαση ενός ακινήτου.

Με συνεχή διαφημιστική παρουσία σε όλες τις εφημερίδες και portals που αφορούν τα ακίνητα και με υψηλή επισκεψιμότητα του site www.ellika.gr καταφέρνουμε να προσεγγίζουμε και να ικανοποιούμε μεγάλο ποσοστό των ατόμων που αναζητούν ακίνητο στην Ελλάδα.

Office Photo 6

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΞΑΡΛΗΣ