Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία ELLI.K.A ιδρύθηκε το 2000 και δραστηριοποιείται στο χώρο του real estate στην Ελλάδα. Με έδρα το ιστορικό κέντρο της Αθήνας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στηριζόμενη στη γνώση, στον επαγγελματισμό και την εξειδίκευση των στελεχών της. Χρησιμοποιεί με επιτυχία τη σύγχρονη τεχνολογία όσον αφορά την οργάνωση των γραφείων της και όσον αφόρα την προώθηση των ακινήτων που αναλαμβάνει. Κατά τη διάρκεια της εικοσαετούς λειτουργίας της το ELLI.K.A έχει διαμεσολαβήσει σε πολλές πράξεις πώλησης οικιστικών και επαγγελματικών ακινήτων, αντιπαροχών μίσθωσης καταστημάτων και έχει ολοκληρώσει project αποκλειστικής διαμεσολάβησης και ανάπτυξης.

company profile

ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Το Τμήμα πωλήσεων της εταιρείας αποτελεί τον πυρήνα του στελεχιακού δυναμικού της, πλαισιωμένο από επαγγελματίες μεσίτες με άριστη εκπαίδευση και όραμα να επιλύουν με επιτυχία κάθε πρόβλημα που μπορεί να παρουσιαστεί σε μια αγοροπωλησία ακινήτων, προσφέροντας πάντα τον καλύτερο εαυτό τους.

company profile

ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ GOLDEN VISA

Το τμήμα με επικεφαλής την κα Δεληγιάννη δραστηριοποιείται και εξειδικεύεται στην ανεύρεση ακινήτων σε αλλοδαπούς και ολοκληρώνει όλη τη διαδικασία από την υπόδειξη των ακινήτων έως τα τελικά συμβόλαια και την έκδοση της Golden Visa.

ΤΜΗΜΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ

Το τμήμα με επικεφαλή τον κo Δροσάκη χρησιμοποιεί την τεχνογνωσία και τις δυνατότητες του γραφείου για να ολοκληρώσει αγοροπωλησίες ιδιαίτερων ακινήτων, να δώσει ιδέες για την ανάπτυξη αυτών και γενικότερα να δώσει τη σωστή και ενδεδειγμένη λύση σύμφωνα με τις εκάστοτε συνθήκες που δημιουργούνται.

ΤΜΗΜΑ ELLI.K.A BNB-CONTRUCTION

Διαχειρίζεται ακίνητα πελατών του γραφείου μας για βραχυπρόθεσμη ή μακροχρόνια μίσθωση προφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις με υψηλό κέρδος. Το κατασκευαστικό τμήμα με επικεφαλής πολιτικό μηχανικό αναλαμβάνει την ανακαίνιση και την ανακατασκευή ακινήτων των πελατών μας με σκοπό να τα παραδώσει έτοιμα προς χρήση στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

company profile

ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • Πωλήσεις - Μισθώσεις διαμερισμάτων & μονοκατοικιών σε όλη την Αττική.
  • Πωλήσεις - Μισθώσεις εξοχικών κατοικιών σε όλη την Ελλάδα.
  • Πωλήσεις - Μισθώσεις οικιστικών οικοπέδων.
  • Πωλήσεις επαγγελματικών χώρων και οικοπέδων.
  • Διαχείριση και ανάπτυξη ακινήτων.
  • Τμήμα τραπεζικών συναλλαγών. (ολοκληρωμένες λύσεις για τους πελάτες μας σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες τράπεζες της χώρας).
  • Ανακατασκευές - Αναπαλαιώσεις ακινήτων.
  • Εκτιμήσεις ακινήτων.
  • Νομικός - Πολεοδομικός έλεγχος.
  • Εξειδικευμένο τμήμα προγράμματος Golden Visa.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η εταιρεία έχει άριστη οργάνωση με επικεφαλή τον Γενικό διευθυντή, 2 account managers, επικεφαλείς αντίστοιχων τμημάτων, καθώς και 20 συνεργάτες (μεσίτες) πλήρους απασχόλησης. Η διοίκηση της εταιρείας αποτελείται από το Tμήμα πωλήσεων υποστηριζόμενο από την Γραμματεία διοίκησης και την Γραμματεία τμήματος πωλήσεων. Το πλήρως εξοπλισμένο Λογιστήριο και Νομικό τμήμα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην διοίκηση.

company profile

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ELLI.K.A.

ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ 39, ΘΗΣΕΙΟ
ΤΗΛ: 2103470654, 2103470650
FAX: 2103470651
www.ellika.gr, info@ellika.gr