Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία ELLIKA REAL ESTATE ιδρύθηκε το 2000 και δραστηριοποιείται στο χώρο του real estate στην Ελλάδα. Τα δύο γραφεία της, το ένα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και το άλλο στο εμπορικό κέντρο της Κηφισιάς, είναι στελεχωμένα με έμπειρους επαγγελματίες του χώρου και προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, στηριζόμενοι στη γνώση, στον επαγγελματισμό και στην εξειδίκευση.
Το ELLIKA REAL ESTATE χρησιμοποιεί με απόλυτη επιτυχία τη σύγχρονη τεχνολογία όσον αφορά την οργάνωση των γραφείων της και όσον αφόρα την προώθηση των ακινήτων που αναλαμβάνει, είτε για πώληση είτε για μίσθωση.
Το τμήμα marketing του ΕLLIKA REAL ESTATE σχεδιάζει και υλοποίει τις διαφημιστικές και τις προωθητικές ενέργειες της εταιρείας στα Μ.Μ.Ε., στα social media, στην μηχανή αναζήτησης Google καθώς και σε όλα τα portals ακινήτων. Η εταιρεία συμμετέχει σε εκθέσεις ακινήτων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Κατά τη διάρκεια της πολυετούς λειτουργίας της το ELLIKA έχει διαμεσολαβήσει με επιτυχία σε πολλές πράξεις αγοράς, πώλησης και μίσθωσης οικιστικών και επαγγελματικών ακινήτων, πώλησης και αντιπαροχής οικοπέδων και έχει ολοκληρώσει project αποκλειστικής διαμεσολάβησης και ανάπτυξης.

company profile

ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Το Τμήμα πωλήσεων της εταιρείας αποτελεί τον πυρήνα του στελεχιακού δυναμικού της, πλαισιωμένο από επαγγελματίες μεσίτες με άριστη εκπαίδευση και όραμα να επιλύουν με επιτυχία κάθε πρόβλημα που μπορεί να παρουσιαστεί σε μια αγοροπωλησία ακινήτων, προσφέροντας πάντα τον καλύτερο εαυτό τους.

ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ GOLDEN VISA

Το τμήμα με επικεφαλής την κα Δεληγιάννη και στελεχωμένο με έμπειρους δικηγόρους και λογιστές εξειδικεύεται στην ολοκλήρωση του φακέλου για την ένταξης των ξένων αγοραστών στο πρόγραμμα της GoldenVisa. Το τμήμα προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, ξεκινώντας από την υπόδειξη και παρουσίαση του ακινήτου έως τη συλλογή των απαραίτητων πιστοποιητικών και εγγράφων που χρειάζονται για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

ΤΜΗΜΑ ELLIKA BNB-CONTRUCTION

Διαχειρίζεται ακίνητα πελατών του γραφείου μας για βραχυπρόθεσμη ή μακροχρόνια μίσθωση προφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις με υψηλό κέρδος. Το κατασκευαστικό τμήμα με επικεφαλής πολιτικό μηχανικό αναλαμβάνει την ανακαίνιση και την ανακατασκευή ακινήτων των πελατών μας με σκοπό να τα παραδώσει έτοιμα προς χρήση στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

company profile

ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Υπηρεσία «Exclusive Property Services by Ellika»
 • Πωλήσεις - Μισθώσεις διαμερισμάτων & μονοκατοικιών σε όλη την Αττική.
 • Πωλήσεις - Μισθώσεις εξοχικών κατοικιών σε όλη την Ελλάδα.
 • Πωλήσεις - Μισθώσεις οικιστικών οικοπέδων.
 • Πωλήσεις επαγγελματικών χώρων και οικοπέδων.
 • Διαχείριση και ανάπτυξη ακινήτων
 • Τμήμα τραπεζικών συναλλαγών. (ολοκληρωμένες λύσεις για τους πελάτες μας σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες τράπεζες της χώρας).
 • Ανακατασκευές - Αναπαλαιώσεις ακινήτων.
 • Εκτιμήσεις ακινήτων.
 • Νομικός - Πολεοδομικός έλεγχος.
 • Εξειδικευμένο τμήμα προγράμματος Golden Visa.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η εταιρεία έχει άριστη οργάνωση με επικεφαλής τον Γενικό διευθυντή, τους διευθυντές υποκαταστημάτων, 2 account managers, επικεφαλείς αντίστοιχων τμημάτων, καθώς και συνεργάτες (μεσίτες) πλήρους απασχόλησης. Η δομή και το οργανόγραμμα της εταιρείας είναι το παρακάτω.

company profile

ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟΥ

company profile

company profile

company profile

ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

company profile

company profile