Σεμινάριο για real estate | Ellika.gr Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Το μοναδικό σεμινάριο Real Estate στην Ελλάδα - Μεσίτης Αστικών Συμβάσεων
Ellika Logo σε συνεργασία με
New York College Logo Περισσότερα

To Ellika Real estate με 22 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του real estate για μια ακόμη φορά πρωτοπορεί και εξελίσσεται.

Σε συνεργασία με το ΝEW YORK COLLEGE σας παρουσιάζουμε το μοναδικό Σεμινάριο REAL ESTATE στην Ελλάδα που δίνει γνώση με πιστοποίηση Πανεπιστημίου, ενώ εξασφαλίζει και θέσεις εργασίας.

Η καριέρα του μεσίτη αστικών συμβάσεων δεν αποτελεί μία εύκολη διαδρομή. Προκειμένου να θεμελιώσει κάποιος την επιτυχία θα πρέπει να κατέχει γερές βάσεις. Ο μεσίτης ακινήτων το 2022 απαιτείται να διαθέτει οργάνωση και γνώσεις σε πλήθος πεδίων. Αυτές τις απαιτούμενες γνώσεις που χρειάζεται η δουλειά του μεσίτη τις προσφέρει το Σεμινάριο για να χτίσουμε προσωπικότητες που θα αποτελούν το πρόσωπο εμπιστοσύνης κάθε πελάτη.

Μεριμνούμε για να δομήσουμε έναν πυρήνα μεσιτών που διαθέτουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται σε μια σωστή διαμεσολάβηση.

Είμαστε πάντα δίπλα στον πελάτη με νέες και καινοτόμες ιδέες.

Βελτιωνόμαστε και εξελισσόμαστε για σας.

Αποκτήστε σε 50 ώρες τις βασικές και πρακτικές γνώσεις που χρειάζεστε για να γίνεται Σύμβουλος ακινήτων. Τα αντικείμενα που θα διδαχθούν είναι μεταξύ άλλων Τεχνικά Θέματα Ακινήτων / Μεταβιβάσεις, Μarketing Real Estate, Φορολογία Ακινήτων και Φορολογία Μεσιτικού Γραφείου κ.α.

Κράτησε την θέση σου τώρα!