Online σεμινάριο Real Estate 60 ωρών | Ellika Real Estate Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Online σεμινάριο Real Estate 60 ωρών | Ellika Real Estate

  • Vassilis Asteriadis | Manager of Ellika North | 25/10/2023 | 3 λεπτά
seminario real estate ellika real estate

Το Ellika Real Estate σε συνεργασία με το Potamianos Group και κάτω από την ακαδημαϊκή ομπρέλα του IEK Ακμή, σας παρουσίαζει το το νέο πιστοποιημένο online σεμινάριο Real Estate με τίτλο «Εισαγωγή στη Μεσιτεία Ακινήτων».

Μετά από την πολύ μεγάλη επιτυχία που είχε η πρώτη μας συνεργασία με το IEK AKMΗ προχωρήσαμε σε βελτίωση του σχεδιασμού και της ύλης για το νέο σεμινάριο.
To τωρινό σεμινάριο, όπως και το προηγούμενο, μπορεί να είναι 60 ωρών, αλλά υπάρχουν ορισμένες πολύ βασικές αλλαγές.

Από τη μία το ΙΕΚ ΑΚΜΗ επένδυσε στην αναβάθμιση της πλατφόρμας και αυτό άλλαξε πολύ τα δεδομένα και τις δυνατότητες που μας δόθηκαν. Aπό την άλλη το Ellika Real Estate και το Potamianos Group, αναλύσαμε τις ανάγκες που υπάρχουν στην αγορά των ακινήτων αλλά ιδιαίτερα επενδύσαμε πολύ χρόνο στο να μιλήσουμε με νέους συνεργάτες που ξεκινάνε την καριέρα τους στη μεσιτεία ακινήτων και ανα σχεδιάσαμε το πρόγραμμα αλλά και την ύλη του σεμιναρίου.

Ας κάνουμε μια πλήρη ανάλυση του προγράμματος μπορείτε να δείτε εδώ, εγώ απλά πρέπει να σταθούμε στα βασικά :
Η νέα πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα με το πέρας του κάθε live μαθήματος να:
•    έχεις αυτόματα τις σημειώσεις του μαθήματος
•    ξαναδείς την εισήγηση σε video
•    εξετάσεις τις γνώσεις σου με ερωτήσεις πολλαπλών απαντήσεων

 

real estate seminario

 

Τι ύλη καλύπτει το σεμινάριο Real Estate;

Ο σχεδιασμός της ύλης καλύπτει όλες τις γνώσεις που χρειάζεται κάποιος για να ξεκινήσει μια επιτυχημένη καριέρα στο χώρο της μεσιτείας ακινήτων.

Για αυτόν τον λόγο, επιλέξαμε ένα υβριδικό μοντέλο διδασκαλίας, κατά το οποίο τουλάχιστον το 10% των μαθημάτων θα γίνει δια ζώσης στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ Ακμή.

Για αυτούς που δεν θα μπορέσουν να είναι μαζί μας σε αυτά τα μαθήματα, το ίδιο μάθημα θα γίνει ξεχωριστά live, μέσω πλατφόρμας.

Στην περίπτωση που κάποιος, δεν προλάβει να είναι παρόν σε κάποιο μάθημα, δεν υπάρχει πρόβλημα καθώς μπορεί να δει ανά πάσα στιγμή το μάθημα σε video, να δει τις σημειώσεις και να υποβάλει απορίες μέσω της πλατφόρμας.

Στην πλατφόρμα, αναλύονται όλες οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από τη κτηματαγορά, τον ηλεκτρονικό φάκελο, αλλά και τις νέες τάσεις σε Marketing και Social Media.

Σε κάθε μάθημα, οι εισηγητές μεταφέρουν επιτυχημένα τα επιστημονικά δεδομένα, αλλά και την εμπειρία τους ώστε να υπάρχει προσαρμογή της ακαδημαϊκής θεωρίας στην Ελληνική πρακτική, η οποία γνωρίζουμε ότι έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Η Εκτίμηση ακινήτων (που σε αυτό το σεμινάριο επικεντρώνεται στα οικιστικά ακίνητα) είναι ολοκληρωμένη και παρουσιάζεται και με πρακτικά πραγματικά παραδείγματα από την εγχώρια κτηματαγορά. Ο σχεδιασμός πωλήσεων και διαπραγμάτευσης έχει βάση τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι μεσίτες και θα αναλύσουμε τον τρόπο αντιμετώπισης τους αλλά και επιτυχίας.

Τι πιστοποίηση έχει το σεμινάριο Real Estate;

Μετά την επιτυχής ολοκλήρωση των τελικών εξετάσεων, θα χορηγηθεί σε όλους τους επιτυχόντες βεβαίωση παρακολούθησης του πιστοποιημένου προγράμματος από την ACTA [Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης].

 

Πότε θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο Real Estate;

Ημερομηνία Έναρξης: 20 Νοεμβρίου

Μέρες διεξαγωγής: Δευτέρες & Τετάρτες

Ώρες διεξαγωγής: 17:30 – 20:30

Διάρκεια: 60 ώρες

Κόστος σεμιναρίου: €550 – με δυνατότητα άτοκων δόσεων

* Ισχύουν ειδικές εκπτώσεις για φοιτητές, άνεργους και εταιρικά πακέτα*

 

Δες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο Real Estate εδώ.

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε στο … μάθημα!

Share this post

Διαβάστε επίσης

Ενοικίαση σπιτιού και κατοικίδια: Τι πρέπει να ξέρω; Ενοικιάσεις Ακινήτων

10/05/2023

Ενοικίαση σπιτιού και κατοικίδια: Τι πρέπει να ξέρω; | Ellika Real Estate

​ Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλές αλλαγές τόσο σε νομικό αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο σε ότι αφορά τα κατοικίδια συντροφιάς και γενικότερα την αντιπετώπιση τους. Τι προβλέπεται ...

Διαβάστε περισσότερα
Κτηματαγορά Ιούνιος 2023 Νέα της Αγοράς

23/06/2023

Ελληνική κτηματαγορά: Ιούνιος 2023 | Ellika Real Estate

Όπως κάθε μήνα έτσι και τώρα, θα προσπαθήσω να κάνω μια σύντομη αναφορά στο πως κινείται η ελληνική κτηματαγορά για τον μήνα Ιούνιο, προτείνοντας στο τέλος δύο ακίνητα που θεωρώ ότι έχουν...

Διαβάστε περισσότερα
Καταπράσινος δρόμος στην Κηφισιά Οι γειτονιές μας

24/03/2023

Κηφισιά: Εκεί που η κομψότητα της παλιάς Αθήνας συναντάει το αστικό τοπίο | Ellika Real Estate

Αν θέλεις να γευτείς την αυθεντική εμπειρία της κομψότητας της παλιάς Αθήνας, πρέπει να κάνεις μια μικρή βόλτα 12 χιλιομέτρων, για να βρεθείς σε μία από τις πιο γραφικές περιοχές των βορε...

Διαβάστε περισσότερα
τι-ειναι-ο-ηλεκτρονικός-φάκελος-ellika Νέα της Αγοράς

10/03/2023

Τι είναι ο Ηλεκτρονικός φάκελος ακινήτου; | Ellika Real Estate

 Από την προσπάθεια ψηφιακής αναβάθμισης σύνθετων κρατικών υπηρεσιών, δεν θα μπορούσε να ξεφύγει ο χώρος του Real Estate. Ξεκινώντας από την ηλεκτρονική ταυτότητα κτιρίου, φαίνεται ότι ακ...

Διαβάστε περισσότερα
Aξίζει να επενδύσεις σε ακίνητο αυτήν την περίοδο; Αγορά Ακινήτων

28/09/2022

Aξίζει να επενδύσεις σε ακίνητο αυτήν την περίοδο; | Ellika Real Estate

Το τελευταίο διάστημα είναι έντονη η ερώτηση αν αξίζει να επενδύσει κάποιος σε ακίνητο αυτήν την περίοδο.  Θα προσπαθήσω να απαντήσω στην ερώτηση αυτή και να παρουσιάσω ορισμένες επιλογέ...

Διαβάστε περισσότερα
ktimatagora-apologismos-2022 Αγορά Ακινήτων

22/12/2022

Απολογισμός Κτηματαγοράς για το 2022 | Ellika Real Estate

Φτάσαμε στον Δεκέμβριο μιας ιδιαίτερης χρονιάς και θα προσπαθήσω να κάνω έναν μικρό απολογισμό για το 2022. Η αγορά των ακινήτων, είτε πρόκειται για επένδυση ή ιδιοχρησία, έχει τους δικού...

Διαβάστε περισσότερα